Skip to content

Onbemande postkamer

Via een onbemande, veilige MyPup Pick Up Point kunt u zelf alle poststromen van en naar uw medewerkers reguleren en structureren. Hierdoor worden deze pakketten veilig en snel uitgegeven. Dat levert een hoop gemak en een directe besparing op. En het bespaart u onnodig contact tussen koeriers en uw medewerkers. 

Video afspelen
Asset 59
Veilige, snelle en accurate bezorging
Asset 21
Zonder inzet van personeel
Asset 69
Directe besparing
polar bear (2)
Significante reductie in
CO2-uitstoot

Hoeveel pakketten liggen er dagelijks los

of onbewaakt bij de receptie of de postkamer?

Zij gingen u voor

Hoe werkt een MyPup als onbemande postkamer?

De pakketten komen binnen bij de postkamer of de receptie. Zij ontvangen de pakketten, registreren deze en plaatsen ze in de MyPup-locker. Medewerkers kunnen zelf hun pakketten oppikken wanneer het hen uitkomt. Alles gestructureerd en veilig afgehandeld. Een intelligente manier van zorgeloze pakketbezorging die direct ook  onnodig fysiek contact in uw kantoor voorkomt.

Feiten & Cijfers
Lagere kosten per poststuk

Door minder manuren voor ontvangst en verwerking van post en pakketten.

Minder vervoers­bewegingen

Met het nieuwe postsysteem bespaart u jaarlijks tienduizenden kilometers van bestelbusjes.

Maatwerkoplossingen

Klantspecifieke oplossingen zijn snel toepasbaar.

Hoeveel ‘kast’ heeft u nodig?

Onze MyPup Pick Up Points zijn schaalbaar. We hebben drie modules die u los kunt combineren. We stellen de MyPup samen op basis van uw huidige pakketstroom. U kunt de locker later altijd uitbreiden. De hoogte is 195 cm. De minimale breedte van een module is 96 cm. De kasten zijn hoogwaardig afgewerkt en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

MyPup stap voor stap

1. Verkennen

Wij brengen voor u in kaart wat u nodig hebt op basis van uw huidige pakketstroom. Daarbij helpen wij u ook om uw interne stakeholders te overtuigen met een duidelijk voorstel en uitleg waar nodig. Wij kijken ook gelijk waar wij de kast kunnen plaatsen.

2. Plaatsen

De MyPup die we samengesteld hebben, plaatsen wij op de locatie van uw keuze. Wij hebben daarbij alleen een stopcontact en internet nodig. De plaatsing duurt meestal niet meer dan een uur. De soft- en hardware is plug & play.

ingebruiknemen

3. In gebruik nemen

Samen informeren we uw personeel. Dat doen we tijdens en na de lancering. Wij zijn persoonlijk aanwezig en wij leveren de communicatiemiddelen voor een soepele ingebruikname. Ervaring leert dat het gebruik van de MyPup weinig vragen oproept bij gebruikers en officemanagers.

4. Rapporteren

Wij begeleiden u in het opstellen van de rapportages in bijvoorbeeld Microsoft Excel of Power BI.

Wat vinden onze klanten?

De lockers
De software
Service

Een MyPup-locker bespaart al snel 1 FTE. Pakketbezorging zonder fysiek contact tussen mensen, dat is in deze tijden een geruststellende gedachte.