Skip to content

Onbemande postkamer

Via een onbemande, veilige MyPup Pick Up Point kunt u zelf alle poststromen van en naar uw medewerkers reguleren en structureren. Hierdoor worden deze pakketten veilig en snel uitgegeven. Dat levert een hoop gemak en een directe besparing op. En het bespaart u onnodig contact tussen koeriers en uw medewerkers. Met een kleine investering is uw kantoor beter ingericht op de 1,5 meter economie.

Video afspelen
Asset 59
Veilige, snelle en accurate bezorging
Asset 21
Zonder inzet van personeel
Asset 69
Directe besparing
polar bear (2)
Significante reductie in
CO2-uitstoot

Hoeveel pakketten liggen er dagelijks los

of onbewaakt bij de receptie of de postkamer?

Zij gingen u voor

Hoe werkt een MyPup als onbemande postkamer?

De pakketten komen binnen bij de postkamer of de receptie. Zij ontvangen de pakketten, registreren deze en plaatsen ze in de MyPup-locker. Medewerkers kunnen zelf hun pakketten oppikken wanneer het hen uitkomt. Alles gestructureerd en veilig afgehandeld. Een intelligente manier van zorgeloze pakketbezorging die direct ook  onnodig fysiek contact in uw kantoor voorkomt.

Feiten & Cijfers
Lagere kosten per poststuk

Door minder manuren voor ontvangst en verwerking van post en pakketten.

Minder vervoers­bewegingen

Met het nieuwe postsysteem bespaart u jaarlijks tienduizenden kilometers van bestelbusjes.

Maatwerkoplossingen

Klantspecifieke oplossingen zijn snel toepasbaar.

Hoeveel ‘kast’ heeft u nodig?

Onze MyPup Pick Up Points zijn schaalbaar. We hebben drie modules die u los kunt combineren. We stellen de MyPup samen op basis van uw huidige pakketstroom. U kunt de locker later altijd uitbreiden. De hoogte is 195 cm. De minimale breedte van een module is 96 cm. De kasten zijn hoogwaardig afgewerkt en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

MyPup stap voor stap

1. Verkennen

Wij brengen voor u in kaart wat u nodig hebt op basis van uw huidige pakketstroom. Daarbij helpen wij u ook om uw interne stakeholders te overtuigen met een duidelijk voorstel en uitleg waar nodig. Wij kijken ook gelijk even waar wij de kast kunnen plaatsen, zodat onze koerier op veilige afstand (minstens 1,5 meter) van uw medewerkers kan blijven.

2. Plaatsen

De MyPup die we samengesteld hebben, plaatsen wij op de locatie van uw keuze. Wij hebben daarbij alleen een stopcontact en internet nodig. De plaatsing duurt meestal niet meer dan een uur. De soft- en hardware is plug & play.

ingebruiknemen

3. In gebruik nemen

Samen informeren we uw personeel. Dat doen we tijdens en na de lancering. Wij zijn persoonlijk aanwezig en wij leveren de communicatiemiddelen voor een soepele ingebruikname. Ervaring leert dat het gebruik van de MyPup weinig vragen oproept bij gebruikers en officemanagers.

4. Rapporteren

Wij begeleiden u in het opstellen van de rapportages in bijvoorbeeld Microsoft Excel of Power BI.

Wat vinden onze klanten?

De lockers
  • Professionele uitstraling
  • Zo solide dat het hufterproof is
  • Probleemloos geplaatst, schoon en veilig
De software
  • Eenvoudig te begrijpen
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Alles werkt altijd
Service
  • Vriendelijk en zeer behulpzaam
  • De koerier reinigt de deurtjes bij elk bezoek
  • Uitstekende begeleiding

Een MyPup-locker bespaart al snel 1 FTE. Pakketbezorging zonder fysiek contact tussen mensen, dat is in deze tijden een geruststellende gedachte.