Skip to content

Privé-pakketten 

bezorgd op kantoor?

Veilige, zorgeloze en contactloze bezorging van privé-pakketten op kantoor, voor alle partijen.
MyPup neemt de gehele stroom van (privé-)pakketten uit handen. Uw receptionist hoeft geen pakketten meer aan te nemen. Uw medewerkers doet u er een groot plezier mee én u bespaart veel CO2-uitstoot.
Video afspelen
Asset 16
Veel minder koeriers over de vloer
Asset 18
Alleen uw vertrouwde MyPup-koerier
Asset 17
Minder drukte bij de postkamer
Asset 23
Receptie weer gericht op ontvangst
polar bear (2)
Significante reductie in CO2-uitstoot
Asset 15
Blije en effectievere medewerkers

Met hoeveel koeriers heeft uw receptionist(e) iedere dag contact?

Zij gingen u voor

Hoe werkt een MyPup?

Uw medewerkers vullen het MyPup-afleveradres in. Wij verzamelen de pakketten. Eén vaste, vertrouwde MyPup-koerier levert deze dezelfde dag in de MyPup-locker in uw bedrijfsentree. Dat bespaart 9 van de 10 koeriersritten. Medewerkers worden direct op de hoogte gesteld wanneer het pakket afgeleverd is en kunnen het pakket zelf oppikken wanneer het hen uitkomt.     

Klantcase CBRE

CBRE verhuurt premium kantoorruimte. In, onder andere, het kantorenpand Symphony Offices hebben zij gekozen voor een MyPup Pick Up Point. Wilt u weten wat de overwegingen waren, waarom MyPup de oplossing is en hoe het in de praktijk werkt?

 

Lees hier het verhaal van Anne Marie van Wilsum – Senior General Manager CBRE

Feiten & Cijfers

voltijd office-medewerker

bespaart u per 1.000 medewerkers bij gebruik van MyPup.

7

landen

waar vele bedrijven gebruik maken van onze Pick Up Points

3.500

uur besparing

per jaar, als u MyPup inzet
(per 1000 medewerkers).

85%

ondervraagden

zou maar wat graag MyPup willen gebruiken op kantoor.

Hoeveel ‘kast’ heeft u nodig?

Onze MyPup Pick Up Points zijn schaalbaar. We hebben drie modules die u los kunt combineren. We stellen de MyPup samen op basis van uw huidige pakketstroom. U kunt de locker later altijd uitbreiden. De hoogte is 195 cm. De minimale breedte van een module is 96 cm. De kasten zijn hoogwaardig afgewerkt en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

MyPup stap voor stap

1. Verkennen

Wij brengen voor u in kaart wat u nodig hebt op basis van uw huidige pakketstroom. Daarbij helpen wij u ook om uw interne stakeholders te overtuigen met een duidelijk voorstel en uitleg waar nodig. Wij kijken ook gelijk waar wij de kast kunnen plaatsen.

2. Plaatsen

De MyPup die we samengesteld hebben, plaatsen wij in uw bedrijfsentree. Wij hebben daarbij alleen een stopcontact nodig. De plaatsing duurt meestal niet meer dan een paar uur. De soft- en hardware is plug & play. Op een afgesproken datum nemen wij uw bedrijfsadres op in het rittenschema van onze koerier.

ingebruiknemen

3. In gebruik nemen

Samen informeren we uw personeel. Dat doen we tijdens en na de lancering. Wij zijn persoonlijk aanwezig en wij leveren de communicatie-middelen voor een soepele ingebruikname. Ervaring leert dat het gebruik van de MyPup weinig vragen oproept bij gebruikers en officemanagers.

4. Rapporteren

Maandelijks ontvangt u een rapportage over het aantal gebruikers en het aantal pakketten.

Wat vinden onze klanten?

De lockers
De software
Service

Met een MyPup-locker spaart u 9 van de 10 koeriersritten uit. En onze receptie heeft de handen nu letterlijk vrij voor andere zaken. Zo houden wij onze kantoren en steden veiliger, schoner en beter leefbaar.