Skip to content

Privé-pakketten in appartementen-complexen

Wij plaatsen een MyPup Pick Up Point in de entree van uw appartementencomplex. Bewoners kunnen zo veilig alle pakketten thuis laten afleveren. Een vaste, vertrouwde MyPup koerier levert alles dagelijks in het Pick Up Point. Niemand hoeft nog een pakketje fysiek aan te pakken. Bewoners kunnen via MyPup ook hun pakketten retourneren of verzenden. 

Video afspelen
Asset 22
Pasklare oplossing voor alle pakketbezorging
Asset 18
Alleen uw vertrouwde MyPup-koerier
Asset 21
Altijd iemand thuis
Asset 23
Excellente service voor uw huurders
polar bear (2)
Significante reductie in CO2-uitstoot
Asset 15
Duurzaam en veilig

Hoe vaak per dag hebben uw bewoners contact met een koerier?

Zij gingen u voor

Hoe werkt een MyPup in uw appartementencomplex?

De bewoners vullen bij de webshop het MyPup-afleveradres in. Wij ontvangen in de ochtend alle pakketten. Eén vaste, vertrouwde MyPup-koerier levert de pakketten dezelfde dag in de MyPup-locker in uw appartementencomplex. Dat bespaart 9 van de 10 koeriersritten. De bewoners worden direct op de hoogte gesteld wanneer het pakket afgeleverd is en kunnen het pakket zelf oppikken wanneer het hen uitkomt.    

Klantcase Syntrus Achmea​

Syntrus Achmea Real Estate & Finance is de grootste vermogensbeheerder van hypotheken en vastgoed in Nederland. In meer dan 10 residentiele panden hebben zij gekozen voor een MyPup Pick Up Point. Wilt u weten wat de overwegingen waren, waarom MyPup de oplossing is en hoe het in de praktijk werkt?

Lees hier het verhaal van Wim Smit – Project Manager Nieuwbouw Ontwikkeling

Meer dan 95% van de bewoners maakt veelvuldig gebruik van MyPup, in appartementencomplexen met een
MyPup Pick Up Point.

Hoeveel ‘kast’ heeft u nodig?

Onze MyPup Pick Up Points zijn schaalbaar. We hebben drie modules die u los kunt combineren. We stellen de MyPup samen op basis van uw huidige pakketstroom. U kunt de locker later altijd uitbreiden. De hoogte is 195 cm. De minimale breedte van een module is 96 cm. De kasten zijn hoogwaardig afgewerkt en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

MyPup stap voor stap

1. Verkennen

Wij brengen voor u in kaart wat u nodig hebt op basis van het aantal bewoners in het gebouw. Daarbij helpen wij u ook om de huurders of de VvE te overtuigen met een duidelijke uitleg waar nodig. Wij kijken ook gelijk waar wij de kast kunnen plaatsen.

2. Plaatsen

De MyPup die we samengesteld hebben plaatsen wij op een plek van uw keuze, bijvoorbeeld in de entree. Wij hebben daarbij alleen een stopcontact nodig. De plaatsing duurt meestal niet meer dan een paar uur. De soft- en hardware is plug & play. Op een afgesproken datum nemen wij uw appartementencomplex op in het rittenschema van onze koerier.

ingebruiknemen

3. In gebruik nemen

Samen met u informeren wij de bewoners. Dat doen we tijdens en na de lancering. Wij leveren de communicatiemiddelen voor een soepele ingebruikname. Ervaring leert dat het gebruik van de MyPup weinig vragen oproept bij gebruikers.

4. Rapporteren

Maandelijks ontvangt u een rapportage over het aantal gebruikers en het aantal pakketten.

Wat vinden onze klanten?

De lockers
De software
Service

Met deze intelligente en contactloze pakketbezorging van MyPup is uw appartementencomplex ingesteld op de 1,5 meter maatschappij. Geen onnodige contactmomenten.