Skip to content

Privé-pakketten in appartementen-complexen

Wij plaatsen een MyPup Pick Up Point in de entree van uw appartementencomplex. Bewoners kunnen zo veilig alle pakketten thuis laten afleveren. Een vaste, vertrouwde MyPup koerier levert alles dagelijks in het Pick Up Point. Niemand hoeft nog een pakketje fysiek aan te pakken. Bewoners kunnen via MyPup ook pakketten retourneren of verzenden en hoeven daarmee niet meer naar een postkantoor. Een uitkomst in onze 1,5 meter maatschappij. Geen onnodige contactmomenten.

Video afspelen
Asset 22
Pasklare oplossing voor alle pakketbezorging
Asset 18
Alleen uw vertrouwde MyPup-koerier
Asset 21
Altijd iemand thuis
Asset 23
Excellente service voor uw huurders
polar bear (2)
Significante reductie in CO2-uitstoot
Asset 15
Duurzaam en veilig

Hoe vaak per dag hebben uw bewoners contact met een koerier?

Zij gingen u voor

Hoe werkt een MyPup in uw appartementencomplex?

De bewoners vullen bij de webshop het MyPup-afleveradres in. Wij ontvangen in de ochtend alle pakketten. Eén vaste, vertrouwde MyPup-koerier levert de pakketten dezelfde dag in de MyPup-locker in uw appartementencomplex. Dat bespaart 9 van de 10 koeriersritten. De bewoners kunnen zelf hun pakketten oppikken, wanneer ze maar willen. Er is dus geen fysiek contact nodig. Zo blijven wij ook bij de pakketbezorging zeker op 1,5 meter afstand. De MyPup-koeriers houden zich strikt aan de RIVM hygiëneregels. Ze houden minimaal 1,5 meter afstand en wassen hun handen regelmatig. Na elk levering reinigen en ontsmetten onze koeriers het gehele Pick Up Point.

Meer dan 95% van de bewoners maakt veelvuldig gebruik van MyPup, in appartementencomplexen met een
MyPup Pick Up Point.

Hoeveel ‘kast’ heeft u nodig?

Onze MyPup Pick Up Points zijn schaalbaar. We hebben drie modules die u los kunt combineren. We stellen de MyPup samen op basis van uw huidige pakketstroom. U kunt de locker later altijd uitbreiden. De hoogte is 195 cm. De minimale breedte van een module is 96 cm. De kasten zijn hoogwaardig afgewerkt en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

MyPup stap voor stap

1. Verkennen

Wij brengen voor u in kaart wat u nodig hebt op basis van het aantal bewoners in het gebouw. Daarbij helpen wij u ook om de huurders of de VvE te overtuigen met een duidelijke uitleg waar nodig. Wij kijken ook gelijk even waar wij de kast kunnen plaatsen, zodat onze koerier op veilige afstand (minstens 1,5 meter) van uw bewoners kan blijven.

2. Plaatsen

De MyPup die we samengesteld hebben plaatsen wij op een plek van uw keuze, bijvoorbeeld in de entree. Wij hebben daarbij alleen een stopcontact nodig. De plaatsing duurt meestal niet meer dan een paar uur. De soft- en hardware is plug & play. Op een afgesproken datum nemen wij uw appartementencomplex op in het rittenschema van onze koerier.

ingebruiknemen

3. In gebruik nemen

Samen met u informeren wij de bewoners. Dat doen we tijdens en na de lancering. Wij leveren de communicatiemiddelen voor een soepele ingebruikname. Ervaring leert dat het gebruik van de MyPup weinig vragen oproept bij gebruikers.

4. Rapporteren

Maandelijks ontvangt u een rapportage over het aantal gebruikers en het aantal pakketten.

Wat vinden onze klanten?

De lockers
  • Professionele uitstraling
  • Zo solide dat het hufterproof is
  • Probleemloos geplaatst, schoon en veilig
De software
  • Eenvoudig te begrijpen
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Alles werkt altijd
Service
  • Vriendelijk en zeer behulpzaam
  • De koerier reinigt en ontsmet de deurtjes bij elk bezoek
  • Zelfs de douaneperikelen handelen ze af

Met deze intelligente en contactloze pakketbezorging van MyPup is uw appartementencomplex ingesteld op de 1,5 meter maatschappij. Geen onnodige contactmomenten.