Skip to content

Voor (IT)-Logistiek

MyPup Pick Up Points worden veelvuldig ingezet voor inname en uitgifte van IT-assets. Zo is het zeer eenvoudig om laptops en andere hardware om te ruilen zonder tijdverlies. veiligheidsrisico’s, continue bemande servicedesks en ad-hoc oplossingen. Een intelligente manier om onnodig contact in uw kantoor te voorkomen. 
Video afspelen
Asset 66
Minimalisering productieverlies
Asset 67
Medewerker houdt
controle
Asset 68
Eenvoudige integratie in bestaande processen
polar bear (2)
Significante reductie in
CO2-uitstoot
Asset 59
Duurzaam en veilig

Kunt u zonder persoonlijk contact een defecte laptop of smartphone 

innemen of uitgeven bij u op kantoor?

Zij gingen u voor

Hoe werkt een MyPup voor uw (IT)-logistiek?

MyPup heeft een onbemande, veilige MyPup locker geplaatst. Als een medewerker een kapot apparaat of accessoire heeft, meldt hij dit telefonisch of via internet aan. De medewerker krijgt een tijdelijke code, waarmee hij toegang krijgt tot één van de kluisjes om het defecte product in te leveren.

Het ophalen van een vervangend of gerepareerd product gaat op dezelfde manier: de medewerker krijgt weer een code en kan zijn tijdelijke of nieuwe apparaat uit een kluisje pakken,
waar het vervangende apparaat al klaar ligt. 

Klantcase De interne logistiek

Met een Pick Up Point en de MyPup software kan binnen bedrijven de interne logistiek van onder andere ICT apparatuur en kantoorartikelen efficiënt verspreid worden onder de medewerkers en verschillende locaties. Wilt u weten hoe dit in de praktijk werkt?

Lees hier enkele voorbeelden van onze klanten.

Feiten & Cijfers

De grootste kostencomponent bij omruilen van een kapotte laptop is de engineer en het vervoer. Met MyPup kan dit tot wel 60% worden verlaagd.

Tot 50% minder (IT-gerelateerde) vervoerbewegingen naar een locatie draagt bij aan de duurzaamheid.

Medewerkers zijn, met behulp van het MyPup Pick Up Point, in 90% van de gevallen binnen 15 minuten weer productief. Op de traditionele manier is dat gemiddeld 3 uur.

Hoeveel ‘kast’ heeft u nodig?

Onze MyPup Pick Up Points zijn schaalbaar. We hebben drie modules die u los kunt combineren. We stellen de MyPup samen op basis van uw huidige, logistieke IT-stroom. Denk daarbij aan smartphones, laptops maar ook aan toegangspassen of autosleutels. U kan de locker later altijd uitbreiden. De hoogte is 195 cm. De minimale breedte van een module is 96 cm. De kasten zijn hoogwaardig afgewerkt en neutraal van kleur.

MyPup stap voor stap

1. Verkennen

Wij brengen voor u in kaart wat u nodig hebt op basis van uw huidige logistieke proces. Daarbij helpen wij u ook om uw interne stakeholders te overtuigen met een maatwerk businesscase en uitleg waar nodig.

2. Plaatsen

De MyPup die we samengesteld hebben, plaatsen wij op de locatie van uw keuze. Wij hebben daarbij alleen een stopcontact en internet nodig. De plaatsing duurt meestal niet meer dan een uur. De soft- en hardware is plug & play.

ingebruiknemen

3. In gebruik nemen

Wij trainen uw verantwoordelijke medewerker(s) zodat zij exact weten wat ze moeten doen. Met onze API is het ook mogelijk om uw eigen asset management systeem te koppelen met MyPup. Ervaring leert dat het gebruik van de MyPup weinig vragen oproept bij gebruikers.

4. Rapporteren

Wij begeleiden u in het opstellen van de rapportages in bijvoorbeeld Microsoft Excel of Power BI.

Wat vinden onze klanten?

De lockers
De software
Service

Met een MyPup-locker maakt u het vervangen van smartphones en laptops eenvoudig, veilig en zorgeloos. En u minimaliseert onnodig fysiek contact in uw kantoor.